Rólunk

Magyarország első lézeres technológiákra specializálódott bérmunka központja

Az INDUPRO Kft. Magyarország első lézeres technológiákra specializálódott bérmunka központja, ahol egyedülálló gépparkunk révén a legkifinomultabb lézeres bérmunkaigényeket is ki tudjuk elégíteni, legyen szó akár lézeres vágásról, lézeres hegesztésről, lézeres fúrásról vagy autóipari sorozatgyártásról.

Minden lézeres technológiai feladatra megoldást nyújtunk

Cégünk azzal a céllal alakult, hogy a Magyarországon és a környező országokban működő hazai és multinacionális gyártó és termelő vállalatok speciális lézeres bérmunkaigényeit szolgálja ki. Felkészültségünket bizonyítja a legfejlettebb technológiai háttér és egyedülálló géppark, amely párosul a sokéves ipari tapasztalattal rendelkező szakembereink és mérnökeink munkájával.

A nap mint nap tapasztalható rohamos technikai fejlődés és az ipari szereplők újabb és újabb technológiai kihívásai egyre fejlettebb műszaki megoldásokat kívánnak meg. Az INDUPRO Kft. ezekre, és a holnap kihívásaira specializálódott, hogy ne legyen olyan technológiai feladat, amelyre ne tudnánk ipari megoldást nyújtani partnereink részére. Kiterjedt ipari kapcsolatainknak köszönhetően szakértelmünk az autó- és elektronikaipartól egészen az orvosi műszergyártásig terjed, merüljön fel bármilyen lézeres megmunkálási feladat.

A lézeres technológia alkalmazása egyre nagyobb teret hódít a gyártási folyamatok során, amely nemcsak a nagyobb multinacionális vállalatokat érinti, hanem egyre inkább a különböző beszállítói rétegeket, akár kisebb gyártó vállalatokat is. Az INDUPRO Kft. megbízható és hosszútávú partnere lehet mindig naprakész technológiai megoldásokkal, egyedülálló gyártói kapacitásának és csúcstechnológiájú gépparkjának köszönhetően. Tegyen próbára minket, hogy megtapasztalja az Ön által gyártott termékek és alkatrészek milyen gyártási lehetőségeket rejtenek a lézeres technológia révén, legyen szó két- és háromdimenziós lézeres vágásról, lézeres hegesztésről, lézeres fúrásról, lézeres felületkezelésről vagy bármilyen lézeres jelölési feladatról. Az INDUPRO Kft. egyedülálló gyártási szolgáltatása révén Ön olyan technológiai versenyelőnyre tehet szert, amely nem igényel semmilyen beruházási költséget vagy meglévő gyártási folyamatainak átalakítását.

Az INDUPRO Kft. számára a legfontosabb, hogy Önnel hosszútávú együttműködést és kiemelkedő partneri kapcsolatot építsünk, ami kizárólag a széleskörű minőségi szolgáltatásaink és szakmai felkészültségünk által érhető el. Azon dolgozunk, hogy bizalmukat és maximális elégedettségüket folyamatosan növeljük, hogy Ön a legbiztosabb kezekben tudhassa termékeinek gyártását. Az INDUPRO Kft. rendelkezik az autóiparban elérhető legmagasabb minőségbiztosítási tanúsítvánnyal, az IATF 16949-el. (Letölthető pdf-ben)

Vállalatunk a folyamatos fejlődés jegyében a 2020-as évtől az MSZ EN ISO 3834-2:2006 szabvány szerinti munkavégzéssel biztosítja a hegesztett fémszerkezetek kiemelkedően magas minőségét. Magyarországon egyedülálló módon különböző fémek lézeres hegesztését is eljárásvizsgával tanúsított módon végezzük.